Pastoralne aktivnosti

PASTORALNE AKTIVNOST
o MOLITVA KRUNICE – svakog dana prije večernje Sv. Mise
o ISPOVIJED – svakog dana prije Sv. Mise
o MOLITVENA ZAJEDNICA MILOSRDNOM ISUSU – ponedjeljak u 19.00 h
o MOLITVA PETRU BARBARIĆU – utorak u 19.00 sati
o SUSRET MLADIH – utorak u 20.30 sati
o EUHARISTIJSKO KLANJANJE – četvrtak u 19.00 sati
o ZAJEDNICA CENAKOL – nedjelja u 15.00 sati
o ZBOR MLADIH – četvrtak 20.30 sati; nedjelja u 17.45 sati
o MJEŠOVITI ZBOR – srijeda u 20 sati
o MINISTRANTI – subota u 9 sati
o DJEČJI ZBOR – subotom u 10 sati

BLAGOSLOV OBITELJI U CRKVI – Zahvaljujem svima koji ste prisustvovali na blagoslovu obitelji u crkvi! Zahvalan sam i na vašim darovima koje ste darovali za potrebe crkve! Darovalo je 493 obitelji! Svaki dar je od velike pomoć i Bogu je drag!

NEDJELJA BRAČNIH JUBILEJA, 13. veljače 2022. u 1100 sati organiziramo obnovu bračnih zavjeta za sve bračne parove koji u ovoj godini slave prigodnu godišnjicu svoga zajedničkog života (10, 15 godina i više). Prijaviti se možete kod pomoćnog oltara poslije mise, u župnom uredu i lektronskom poštom na: zupa.brestje@zg-nadbiskupija.hr

GODIŠNJICU OSNUTKA ŽUPE obilježavamo 15. siječnja 2022. na misi u 8.00 sati. Župa je osnovana 15. siječnja 1977. godine. Od srca HVALA svima, znanima i neznanima za svaki dar uma i srca koji ste tijekom ovih godina ugradili u naše župno zajedništvo. Gospodin vam uzvratio obiljem milosti, blagoslova i duhovne radosti! Svim našim pokojnim župljanima i dobročiniteljima neka Dobri Pastir bude vječna radost.


ŽUPNA KATEHEZA ZA PRVOPRIČESNIKE I KRIZMANIKE
– započinje ovaj tjedan po prijašnjem objavljenom rasporedu!

OBNOVA I ŠTIMANJE ORGULJA
Dragi vjernici! Vjerujem da ste primjetli da su naše orgulje domontirane te se nalaze na obnovi u orguljarskoj radnji Kvaternik iz Koprivnice. Kako nam se bliže veliki dani želja nam je da se obnove kako bi u potpunosti mogle zasvirati i prikazat se kao kraljica instrumenta! Obnova će trajati do Božića pa vas pozivam na financijsku pomoć! Cijena radova je 30.000,00 kn. Do sada prikupljeno 14.750,00 kn!
Svoj dar za obnovu orgulja možete dati u škrabicu kod krstionice! Hvala!

Zahvala svima koji su na bilo koji način uzveličali proslavu svetkovina, blagdana u božićnom vremenu! Neka vam novorođeni Bog bude nagrada u vječnosti!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)