U petak 26. veljače u župi Dobroga Pastira u zagrebačkom Brestju p. Mijo Nikić predslavio je misu drugoga dana Velike devetnice Dobrome Pastiru. Duhovna je to priprava za župni blagdan Dobroga Pastira 17. travnja, koja će se održavati tijekom devet petaka. Pater Mijo je u propovijedi govorio o Duhu Svetom i darovima koji su posijani u nama kao sjeme još na krštenju, a pogotovo na svetoj Potvrdi. To sjeme u nama može niknuti  molitvom i vjerom.

Kratko je protumačio koji su darovi Duha Svetoga i kako djeluju u našim životima. preporučio je da bi svaka katolička obitelj trebala imati u kući Sveto Pismo i Katekizam gdje su svete istine naše vjere. Upitao je okupljene vjeernike treba li se bojati Boga, te dodao da  onaj tko ima strah Božji nema drugih strahova. Ne treba se bojati Boga koji je milosrđe već se trebamo bojati da ne bi Boga uvrijedili. Na koncu je pozvao da si posvjestimo kako su cilj i smisao života ostvarivati volju Božju

.

Poslije mise nastupile su Marija Lukač i Marija Mamić koje su izvele igrokaz o napuklom krčagu te scenski uprizorile Psalam 139.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!