CARITAS  i ove godine uz blagdan Svih svetih i Dušni dan organizira akciju prodaje svijeća. Caritas poziva vjernike da se kupnjom svijeća uključe u akciju kako bi zajednički osigurali bolju budućnost djeci i mladima potrebnih naše podrške i pomoći. Lampaše možete kupiti na izlazu iz crkve. 

 

 

Župni Caritas prikuplja nepokvarljive namirnice i kućne potrepštine za potrebite članove naše župe. Svoje priloge možete ostaviti  u košari pored oltara sv. Ante.  Akcija traje do Uskrsa.

 

 

 

 

 

U akciji Župnog caritasa a u prigodi Dana bolesnika u nedjelju, 5. veljače 2017. godine naši župljani su mogli prekontrolirati razinu  šećera  u krvi i krvni tlak. Liječnici i med. sestre, naši župljani, rado su se odazvali ovoj višegodišnjoj inicijativi. Sudjelovali su: dr. med. Suzana Kosovec i dr. med. Pava Galiot, spec. obiteljske medicine, dr. med. Marijana Ivančić, spec. dermatovenerolog i dr. med. Željko Vokić, spec. za dječje bolesti, i medicinske sestre Anđelka Šikić, Ivka Čutura i Zvjezdana Lapec. Odazvalo se  dvjestotinjak župljana.  Bila je to prigoda  da se uz kavu, čaj i  tenku gibanicu gđe. Pucko razmjene i međusobna iskustva, savjeti, novi recepti za pripravu raznih zdravih napitaka i dr.

Od srca zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj akciji. 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!