NEDJELJA CARITASA – 3. NEDJELJA DOŠAŠĆA Već i skroman dar, udružen s darovima drugih, donijet će mnogo radosti, konkretne pomoći, utjehe i nade našim najsiromašnijim sugrađanima. Svakomu pak od vas uzvratit će Gospodin, vjerujem, višestruko više! Dopustite mu da vas iznenadi! 

Na izlazu iz crkve možete kupiti kalendare za 2017. godinu.  pšenicu i božićne ukrase.

Ovo su radovi vrijednih ruku volontera Caritasa koje možete nabaviti na izlazu iz crkve, sva prikupljena sredstva idu u svrhu pomoći najpotrebitijim domaćinstvima naše župe. Također se možete uključiti u izradu vjenčića i drugih ukrasa, te na taj način pridonijeti.

 

 

CARITAS organizira akciju prikupljanja namirnica i kućnih potrepština za potrebite iz naše župe. Pored oltara svetog Antuna postavljena je košara u koju možete donijeti nepokvarljive živežne namirnice i kućne potrepštine. Možete pomoći i kupnjom ukrasa na izlazu iz crkve. Akcija traje do Božića.

Prikupljenim prilozima pomažemo potrebite. Darujmo srcem!

 

Adventske Caritasove radionice održavaju se subotom od 16 sati župnoj dvorani. Pozvani su svi koji žele naučiti izrađivati adventske i božićne ukrase. Sve što se napravi bit će ponuđeno na prodaju od nedjelje 20. studenoga, a od prikupljenog će se novca pomagati potrebiti u  župi.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd