„Uzimajući – punimo ruke, dajući – punimo srca!“ (Margarete Semann)

Darovatelji sv. Dominika svojim su novčanim darom u 2017./2018. g. pomogli troje studenata u potrebi i slabijeg imovinskog stanja.  Mjesečna potpora bila je 600 kn deset mjeseci.

 

Uz veliku zahvalnost Bogu za ovu milost kojom možemo olakšati studentski život, podsjećamo da su ovakve akcije moguće samo uz istinsku povezanost i htijenje župljana. Važno je da naši učenici i studenti prepoznaju svoju župu kao mjesto gdje mogu potražiti i ostvariti pomoć te priznanje za svoj rad. Važno je da osjete ljubav koju kao kršćani pružamo svima, a osobito onima koji trpe, kako ističe naš bl. Ivan Merz. Svaki teret postaje lakši u darivanju ljubavi, ali i teži u njezinom nedostatku. 

 Do sada je bilo niz akcija u prikupljanju novca: adventska prodaja umjetničkih slika, prodaja knjiga za vrijeme biblijskog bdijenja, prodaja šiba i ostale akcije naših mladih te pokretanje živog kruga od osam osoba koji mjesečno daju po 50 kn. Najuspješnija akcija je novčana uplata putem uplatnice na žiro račun otvoren kod Zagrebačke banke

IBAN: HR10 2360 0001 5014 1275 0

primatelj: Župa Dobrog Pastira

opis plaćanja: darovatelji sv. Dominika

 

Pozivamo župljanke i župljane te prijatelje izvan župe da podupru ovu akciju kako bismo i ove godine pomogli našim studentima.

„Nađi vremena za darivanje, dan je prekratak da bi bio sebičan.“    (sv. Majka Terezija)

 Mladi su naša budućnost, pomozimo im!

Budite darovatelji sv. Dominika!  

DMC Firewall is a Joomla Security extension!